Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Kroatien

Boka hotell i Kroatien! Vad sägs om Dubrovnik, som kallats Balkans vackraste stad, eller romantiska Split? Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Bra att känna till är att hotell i Kroatien är billigare än i Sverige men att standarden också är något lägre. Lämna gärna fem procent i dricks när du checkar ut – samma gäller för restauranger och taxi.

Sök och boka hotell i Kroatien. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Kroatien

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.