Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell på Kuba

Drömmer du om att uppleva Karibiens kritvita stränder och turkosblå vatten? Här jämför du och bokar ditt hotell på Kuba. Vare sig du väljer storstaden Havanna eller kanske strandorten Varadero så kan du räkna med att prisnivån är lägre här än hemma i Sverige. Väljer du annat resmål på Kuba går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Glöm inte att lämna dricks när du checkar ut – det är kutym.

Sök och boka hotell på Kuba. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Kuba

Solklara favoriter

Andra resor till Kuba

Andra resmål i Kuba

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.