Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Havanna

Tänker du boka hotell i Havanna? Här kan du söka och jämföra i vårt breda utbud. Kubas huvudstad grundades redan 1519 av spanska bosättare. Det är populärt att bo i den äldre delen av staden - Gamla Havanna. Här finns flera stora torg, däribland Vapentorget som är Havannas äldsta. Här finns också många befästningar från en tidig stadsmiljö. Gamla Havanna med dess befästningar är nu ett skyddat världsarv. Ett prisvärt och hemtrevligt hotell att titta lite extra på är Hotel Florida. Hotellet ligger i ett gammalt kolonialt område nära stan och havet.

Sök och boka ditt hotell i Havanna. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Solklara favoriter

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.