Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Lettland

Här kan du boka hotell i Lettland. Den populäraste staden att besöka i Lettland är utan konkurrens huvudstaden Riga. En uppskattad weekenddestination för många kultur- och shoppingintresserade besökare. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotell i Lettland håller ungefär samma standard som i Sverige – framförallt hotellen i Riga. I övriga delar av landet kan hotellen ha något lägre standard. Prismässigt är hotell billigare och dricks ska du inte ge då tio procent redan ingår i priset. Vill du ändå lämna dricks så var diskret.

Sök och boka hotell i Lettland. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Lettland

Prisvärda resmål

Andra resor till Lettland

Andra resmål i Lettland

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.