Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Riga

Tänker du dig en resa till Lettland? Boka hotell i Riga här – vi erbjuder ett brett utbud av hotell i alla prisklasser. Riga är en fantastiskt vacker stad där Gamla stan finns upptagen på Unescos världsarvslista. Du hittar många bra hotell i området runt shoppinggallerian Centrs. Här finns även många restauranger och butiker. Vill du bo på promenadavstånd från Gamla stan så kan du kolla upp fyrstjärniga Radisson Blu Elizabetes. Hotellet ligger mittemot operan i centrala Riga. Kommer du i bil så finns garage i huset. Ett annat fint hotell väl värd en titt är fyrstjärniga Tallink Hotel Riga. Vill du se dig om utanför storstaden så finns bra boenden i den trevliga badorten Jurmala 20 kilometer från Riga.

Prismässigt är hotell billigare i Lettland än i Sverige och dricks ska du inte ge då tio procent redan ingår i priset. Vill du ändå lämna så var diskret.

Sök och boka ditt hotell i Riga. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Riga

Prisvärda resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.