Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Litauen

Letar du efter bra hotell i Litauen? Hos Resia kan du söka bland hotell i olika prisklasser och med varierande standard. Litauens huvudstad Vilnius är det populäraste resmålet i landet. Här hittar du uppskattad arkitektur och många prisvärda restauranger, bland mycket annat. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. I Vilnius är hotellstandarden ungefär som i Sverige men det är billigare att bo på hotell här. I övriga Litauen är standarden något lägre. Du bör inte ge dricks på hotell, restauranger eller efter en taxiresa.

Sök och boka hotell i Litauen. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Litauen

Prisvärda resmål

Andra resor till Litauen

Andra resmål i Litauen

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.