Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Vilnius

Boka hotell i Vilnius här. Välj bland de bästa hotellen i Litauens vackra huvudstad. Den populäraste delen att bo i är Gamla stan där de äldsta delarna av Vilnius ligger. Här finns butiker från världens alla hörn och gatorna är fulla av liv. Unesco har tagit med Gamla stan på sin världsarvslista. Ett annat populärt område är Užupis, en stadsdel i utkanten av Gamla stan. Här hittar du en konstnärskoloni som faktiskt utropat stadsdelen till en egen republik. Vill du bo bra och central kan du ta en extra titt på Hotel Novotel Vilnius Centre och Radisson Blu Astorija, båda ligger vid Rådhustorget.

Sök och boka ditt hotell i Vilnius. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Vilnius

Prisvärda resmål

Andra resor till Vilnius

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.