Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Malaysia

På jakt efter hotell i Malaysia? Här hittar du bland annat hotell i populära resmål som storstaden Kuala Lumpur och paradisön Langkawi. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Standarden varierar inom landet beroende på stad och ö men här finns något för alla. I snitt är priset för hotell i Malaysia lägre än i Sverige. Dricks är alltid inkluderat i notan och det gäller även när du ska betala en taxiresa.

Sök och boka hotell i Malaysia. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Malaysia

Upplev Asien

Andra resor till Malaysia

Andra resmål i Malaysia

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.