Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Kuala Lumpur

Boka hotell i Kuala Lumpur här. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda hotell i Malaysias huvudstad. Stadens mest kända byggnadskomplex är utan tvekan det 450 meter höga Petronas Twin Towers. Vill du bo i närheten av dem bör du kika på Hotel Maya - ett femstjärnigt hotell mitt emot byggnadsverket.

De flesta fyra- och femstjärniga hotellen hittar du i områdena Bukit Bintang och KLCC. Kolla in The Royale Chulan – ett lyxigt femstjärnigt hotell som ligger i området Gyllene triangeln. Här ligger också många restauranter och shoppingcenter. Vill du besöka mer traditionella marknader så beger du dig till Chinatown och njuter av folkvimlet. I snitt är priset för hotell i Malaysia lägre än i Sverige. Dricks är alltid inkluderat i notan och det gäller även när du ska betala en taxiresa.

Sök och boka ditt hotell i Kuala Lumpur. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Kuala Lumpur

Upplev Asien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.