Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Kuala Lumpur

Boka hotell i Kuala Lumpur här. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda hotell i Malaysias huvudstad. Stadens mest kända byggnadskomplex är utan tvekan det 450 meter höga Petronas Twin Towers. Vill du bo i närheten av dem bör du kika på Hotel Maya - ett femstjärnigt hotell mitt emot byggnadsverket.

De flesta fyra- och femstjärniga hotellen hittar du i områdena Bukit Bintang och KLCC. Kolla in The Royale Chulan – ett lyxigt femstjärnigt hotell som ligger i området Gyllene triangeln. Här ligger också många restauranter och shoppingcenter. Vill du besöka mer traditionella marknader så beger du dig till Chinatown och njuter av folkvimlet. I snitt är priset för hotell i Malaysia lägre än i Sverige. Dricks är alltid inkluderat i notan och det gäller även när du ska betala en taxiresa.

Sök och boka ditt hotell i Kuala Lumpur. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Kuala Lumpur

Upplev Asien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.