Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Mexiko

Behöver du hitta bra hotell i Mexiko? Sök och boka här. Jämför olika alternativ i de populäraste besöksmålen, som mångmiljonstaden Mexiko City eller den klassiska turistorten Cancun. Du kan även hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Ett hotell i Mexiko håller högst standard på de välbesökta turistorterna annars kan det variera stort mellan olika städer. I snitt är det billigare att bo på hotell i Mexiko jämfört med Sverige. Du förväntas lämna omkring 15 procent i dricks – är du mycket nöjd så var inte rädd för att lämna mer än så.

Sök och boka hotell i Mexiko. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Mexiko

Solklara favoriter

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.