Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Cancún

Ska du resa till Mexiko? Hos oss kan du söka, jämföra och boka hotell i Cancún. Denna klassiska och mycket populära turistort erbjuder allt från heta nöjesnätter till svalkande bad på vita paradisstränder. Besök och boka hotell på El Rey, en halvö utanför staden med långa fina stränder, många olika aktiviteter och bra restauranger. Vill du bo på en bra resort kan du kika på The Ritz Cancún eller Hard Rock Hotel Cancún som har ett stort utbud av aktiviteter och bra läge. Hotell i Mexiko är i snitt billigare än i Sverige. Du förväntas lämna omkring 15 procent i dricks – är du mycket nöjd så var inte rädd för att lämna mer än så.

Sök och boka ditt hotell i Cancún. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Upplev Mexiko

Solklara favoriter

Andra resmål i Mexiko

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.