Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Playa del Carmen

Sugen på att semestra i Mexiko? Här kan du söka, jämföra och boka hotell i Playa del Carmen. Denna populära turistort på Yucatánhalvöns kust mot Karibiska havet besöks av allt fler. Här bor du vackert på hotell längs de fantastiska stränderna. Vill du hellre bo citynära är området runt gågatan Quinta Avenida ett populärt alternativ. Många passar på att besöka spektakulära Xcaret Park strax utanför staden. Här kan du ströva runt bland olika parker med exotiska djur och även bada i spännande miljöer med underjordiska floder. Ett bra boende i närheten är Occidental Grand Xcaret Resort som har ett fint läge och är byggt i medelhavsstil.

Sök och boka ditt hotell i Playa del Carmen. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Upplev Mexiko

Solklara favoriter

Andra resmål i Mexiko

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.