Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Norge

Här bokar du ditt hotell i Norge! Sök och jämför boende i vårt grannlands mest populära besöksmål, som huvudstaden Oslo och den arktiska ögruppen Svalbard. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Här är hotellen dyrare än i Sverige. Standarden på hotellen i Norge är ungefär som i Sverige och du bör lämna ungefär fem procent i dricks på notan. En taxiresa behöver det inte lämnas dricks på.

Sök och boka hotell i Norge. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Norge

Upplev Norden

Andra resor till Norge

Andra resmål i Norge

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.