Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Oslo

Planerar du en resa till Norge? Här hittar du ett brett utbud och kan boka hotell i Oslo. Vill du bo mitt i smeten är bästa läget längs Norges mest kända gata Karl Johan – döpt efter den svensk-norska kungen Karl XIV Johan. Här finns mängder av restauranger, caféer och barer. Mer centralt än så kan du inte bo i Oslo. Letar du hotell med det där lilla extra ska du titta på The Theif. Detta är ett vackert designhotell som ligger på Tjuvholmen i Oslo. Här ligger fokus på lyx och komfort. Hotellet har ett spa där du kan boka behandlingar, men du kan även få dem på ditt eget rum. I Norge är hotellrummen dyrare än i Sverige. Standarden på hotellen i Oslo är ungefär som i Sverige och du bör lämna ungefär fem procent i dricks på notan. En taxiresa behöver det inte lämnas dricks på.

Sök och boka hotell i Oslo. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Upplev Norden

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.