Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Oslo

Planerar du en resa till Norge? Här hittar du ett brett utbud och kan boka hotell i Oslo. Vill du bo mitt i smeten är bästa läget längs Norges mest kända gata Karl Johan – döpt efter den svensk-norska kungen Karl XIV Johan. Här finns mängder av restauranger, caféer och barer. Mer centralt än så kan du inte bo i Oslo. Letar du hotell med det där lilla extra ska du titta på The Theif. Detta är ett vackert designhotell som ligger på Tjuvholmen i Oslo. Här ligger fokus på lyx och komfort. Hotellet har ett spa där du kan boka behandlingar, men du kan även få dem på ditt eget rum. I Norge är hotellrummen dyrare än i Sverige. Standarden på hotellen i Oslo är ungefär som i Sverige och du bör lämna ungefär fem procent i dricks på notan. En taxiresa behöver det inte lämnas dricks på.

Sök och boka hotell i Oslo. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Upplev Norden

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.