Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Wien

Boka hotell i Wien hos oss. Vi har ett brett utbud av hotell i olika lägen och prisklasser. Österrikes mycket vackra huvudstad är känd för sitt rika kulturarv – både Mozart och Beethoven verkade i staden på sin tid. Kulturarvet hålls levande på stadens många kulturinrättningar och fik. Många väljer att boka hotell i Innere Stadt och Neubau för närheten till stadens alla sevärdheter, operor och museum. Men även Leopoldstadt är populärt med sina gamla judiska kvarter. Ett tips på bra hotell är Mercure Wien Westbahnhof Hotel Vienna. Centralt beläget och med Europas längsta shoppinggata, Mariahilferstrasse, på bara några minuters promenad från hotellet.

Sök och boka ditt hotell i Wien. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Wien

Populära resmål

Andra resor till Wien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.