Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Polen

Sugen på att besöka Polen? Här bokar du hotell i Polen och landets största destinationer. Huvudstaden Warszawa har blivit ett allt hetare resmål för européer och rankas ofta som en av Europas billigaste storstäder. Även den vackra och världsarvsklassade staden Kraków lockar många besökare. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotell i Polen är i snitt billigare än i Sverige trots att standarden på större orter är fullt jämförbar med svenska hotell. Dricks är oftast inkluderad i notan på restauranger medan du bör ge omkring 10 procent på slutpriset vid taxiresa.

Sök och boka hotell i Polen. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Polen

Andra resor till Polen

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.