Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Kraków

Tänker du utforska Polen? Hos oss kan du boka hotell i Kraków. Polens näst största stad är en riktig pärla. Hela gamla stan - Stare Miasto – är världsarvsklassad och när du ser alla intressanta historiska sevärdheter och vackra byggnader förstår du snabbt varför. Här hittar du också det stora torget Rynek Glowny som kantas av många fina restauranger. Vill du bo i gamla stan ska du ta en extra titt på Stary Hotel. Det har ett perfekt läge i gamla stan med närhet till den judiska stadsdelen Kazimierz och shoppinggallerian Galeria Krakowska. Här shoppar du till bra priser och äter god mat på restauranger och kaféer. Hotell i Kraków är i snitt billigare än i Sverige och standarden är fullt jämförbar med svenska hotell. Dricks är oftast inkluderad i notan på restauranger medan du bör ge omkring 10 procent på slutpriset vid taxiresa.

Sök och boka hotell i Kraków. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Kraków

Prisvärda resmål

Andra resmål i Polen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.