Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Warszawa

Sök, jämför och boka hotell i Warszawa hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud i bästa läge. En mycket populär del att boka hotell i är Gamla stan. Den nu världsarvsklassade stadsdelen byggdes omsorgsfullt upp efter att den nästan helt utplånats under andra världskriget. Idag är stadsdelen åter hjärtat i staden. En annan populär del att bo i är Powisle. Här är det mer tillbakalutat, konstnärligt och artistiskt. Ett perfekt område för dig som gillar mycket uteliv. Ett hotelltips: Novotel Warszawa Centrum, ligger i hjärtat av Warszawa, nära huvudgatorna Jerozolimskie och Marszalkowska. I hotellets omgivningar finns flera moderna shoppingcenter.

Sök och boka ditt hotell i Warszawa. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Warszawa

Prisvärda resmål

Andra resmål i Polen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.