Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Warszawa

Sök, jämför och boka hotell i Warszawa hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud i bästa läge. En mycket populär del att boka hotell i är Gamla stan. Den nu världsarvsklassade stadsdelen byggdes omsorgsfullt upp efter att den nästan helt utplånats under andra världskriget. Idag är stadsdelen åter hjärtat i staden. En annan populär del att bo i är Powisle. Här är det mer tillbakalutat, konstnärligt och artistiskt. Ett perfekt område för dig som gillar mycket uteliv. Ett hotelltips: Novotel Warszawa Centrum, ligger i hjärtat av Warszawa, nära huvudgatorna Jerozolimskie och Marszalkowska. I hotellets omgivningar finns flera moderna shoppingcenter.

Sök och boka ditt hotell i Warszawa. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Warszawa

Prisvärda resmål

Andra resmål i Polen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.