Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Portugal

Hotell i Portugal är billigare än i Sverige. Här bokar du hotell i de populäraste orterna, Lissabon och Faro. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotellens standard är något lägre än i Sverige och dricks på 10-15 procent ingår i priset när du betalar – både på hotell och i restauranger. Vid en taxiresa betalar du tio procent på slutpriset.

Sök och boka hotell i Portugal. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Portugal

Populära resmål

Andra resmål i Portugal

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.