Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Lissabon

Ska du resa till Portugal? Boka hotell i Lissabon här. Välj bland hotell i alla prisklasser och lägen. Lissabon ligger vackert vid havet och är byggt på flera höjder och utsikten från dessa över staden är fantastisk. Boka hotell i stadsdelen Baixa som ligger mitt i centrala Lissabon. Detta är en sprudlande del med mycket shopping, restauranger och gallerior. Ett litet utsökt hotell i centrum som vi kan tipsa om heter Heritage Avenida Liberdade. Det är fyrstjärnigt och inhyst i en byggnad från 1700-talet. Bra att veta om Portugal: dricks på 10-15 procent ingår i priset när du betalar – både på hotell och i restauranger. Efter en taxiresa betalar du tio procent på slutpriset.

Sök och boka ditt hotell i Lissabon. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Lissabon

Bad och stad

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.