Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Lissabon

Ska du resa till Portugal? Boka hotell i Lissabon här. Välj bland hotell i alla prisklasser och lägen. Lissabon ligger vackert vid havet och är byggt på flera höjder och utsikten från dessa över staden är fantastisk. Boka hotell i stadsdelen Baixa som ligger mitt i centrala Lissabon. Detta är en sprudlande del med mycket shopping, restauranger och gallerior. Ett litet utsökt hotell i centrum som vi kan tipsa om heter Heritage Avenida Liberdade. Det är fyrstjärnigt och inhyst i en byggnad från 1700-talet. Bra att veta om Portugal: dricks på 10-15 procent ingår i priset när du betalar – både på hotell och i restauranger. Efter en taxiresa betalar du tio procent på slutpriset.

Sök och boka ditt hotell i Lissabon. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Lissabon

Bad och stad

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.