Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Schweiz

Välkommen att boka hotell i Schweiz. Vi har ett brett utbud av boenden i de populäraste resmålen: Bern, Geneve, Zürich, Basel och Lausanne. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Schweiz erbjuder skidåkning i världsklass på vintern och rogivande vandring i makalös natur på sommaren. Det kan vara bra att veta att hotell i Schweiz oftast är dyrare än i Sverige men att standarden också är genomgående hög.

Sök och boka hotell i Schweiz. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Schweiz

Populära resmål

Andra resor till Schweiz

Andra resmål i Schweiz

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.