Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Zürich

Boka hotell i Zürich hos oss! Vi har ett brett utbud av bra hotell i alla klasser. Staden ligger vackert intill Zürichsjön och floden Limmat flyter stilla genom centrum. Ett populärt område att bo i är Gamla stan eller Altstadt som området heter lokalt. Här ligger de flesta sevärdheter och den bästa shoppingen på ett bekvämt avstånd från hotellet. Ett område som vuxit i popularitet den senaste tiden är Keis 5 – ett gammalt industrikvarter som fyllts med nytt liv och blivit trendigt. Ett bra hotell att titta lite extra på är Hotell Bristol som ligger centralt i Zürich med närhet till det mesta och bästa staden har att erbjuda.

Sök och boka ditt hotell i Zürich. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Populära resmål

Andra resor till Zürich

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.