Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Zürich

Boka hotell i Zürich hos oss! Vi har ett brett utbud av bra hotell i alla klasser. Staden ligger vackert intill Zürichsjön och floden Limmat flyter stilla genom centrum. Ett populärt område att bo i är Gamla stan eller Altstadt som området heter lokalt. Här ligger de flesta sevärdheter och den bästa shoppingen på ett bekvämt avstånd från hotellet. Ett område som vuxit i popularitet den senaste tiden är Keis 5 – ett gammalt industrikvarter som fyllts med nytt liv och blivit trendigt. Ett bra hotell att titta lite extra på är Hotell Bristol som ligger centralt i Zürich med närhet till det mesta och bästa staden har att erbjuda.

Sök och boka ditt hotell i Zürich. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.