Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Singapore

Letar du bra hotell i Singapore? Här hittar du ett brett utbud av hotell i Sydostasiens minsta stat. Det går även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotellstandarden är genomgående högre här än i Sverige och priset är lägre än på jämförbara hotell hemma. Bra att vet är att man inte ger dricks överhuvudtaget i Singapore. På flygplatsen är det till och med förbjudet.

Sök och boka hotell i Singapore. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Singapore

Upplev Asien

Andra resor till Singapore

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.