Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Alicante

Boka hotell i Alicante hos oss! Vi erbjuder ett brett utbud för alla plånböcker och smaker. Alicante ligger alldeles intill Medelhavet längs en kuststräcka i Spanien som kallas Costa Blanca. Här breder milsvida vita stränder ut sig och många kommer hit enbart för att njuta av sol och bad. Ett populärt område för boende är Alicantes medeltida kvarter, Barrio de la Santa Cruz, vid foten av berget Mount Benacantil. Här råder en en genuin spansk atmosfär med smala vindlande gränder, trappor och små barer. Ett fint hotell i hjärtat av centrum vid Postiguet Beach som är värt att kika på heter Melia Alicante. Fyrstjärnigt och nära både hav och shopping.

Sök och boka ditt hotell i Alicante. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Alicante

Bad och stad

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.