Hotell i Barcelona

Boka hotell i Barcelona hos Resia! Sök bland ett brett utbud av hotell i alla prisklasser.

Barcelona är en av Europas mest populära storstäder. Många lockas av den härliga blandningen av storstadspuls och badort. Just den känslan hittar du lätt i stadsdelen Barceloneta belägen vid hamnen. Vill du bo här kan du kika på The W Hotel – ett trendigt hotell med segelliknande arkitektur. Rummen erbjuder vacker utsikt över Barcelona. Ett besök i L´Eixample, Barcelonas mest tätbefolkade stadsdel, är ett måste. Här finns de flesta av arkitekten Antoni Gaudís säregna mästerverk. Las Ramblas är den mest kända boulevarden i Barcelona och utgörs av flera länkade promenadstråk. Längs den breda boulevarden myllrar det av folk, marknadsstånd och uteserveringar. Vill du bo i dessa kvarter kan du titta lite extra på Hotel Rialto. Hotellstandarden är överlag lite lägre i Spanien än i Sverige. Men ett hotellrum är också i snitt billigare även om Barcelona är lite dyrare än genomsnittet. Dricks ingår i priset vid utcheckning.

Sök och boka hotell i Barcelona. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Barcelona

Bad och stad

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.