Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Barcelona

Boka hotell i Barcelona hos Resia! Sök bland ett brett utbud av hotell i alla prisklasser.

Barcelona är en av Europas mest populära storstäder. Många lockas av den härliga blandningen av storstadspuls och badort. Just den känslan hittar du lätt i stadsdelen Barceloneta belägen vid hamnen. Vill du bo här kan du kika på The W Hotel – ett trendigt hotell med segelliknande arkitektur. Rummen erbjuder vacker utsikt över Barcelona. Ett besök i L´Eixample, Barcelonas mest tätbefolkade stadsdel, är ett måste. Här finns de flesta av arkitekten Antoni Gaudís säregna mästerverk. Las Ramblas är den mest kända boulevarden i Barcelona och utgörs av flera länkade promenadstråk. Längs den breda boulevarden myllrar det av folk, marknadsstånd och uteserveringar. Vill du bo i dessa kvarter kan du titta lite extra på Hotel Rialto. Hotellstandarden är överlag lite lägre i Spanien än i Sverige. Men ett hotellrum är också i snitt billigare även om Barcelona är lite dyrare än genomsnittet. Dricks ingår i priset vid utcheckning.

Sök och boka hotell i Barcelona. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Barcelona

Bad och stad

Andra resor till Barcelona

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.