Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Madrid

På väg att boka hotell i Madrid? Hos oss kan du söka, jämföra och boka det boende som passar dig bäst. Varför inte välja ett hotell i närheten av mångmiljonstadens centrum, torget Plaza Mayor. Här hittar du en rad sevärdheter och fina byggnader. Torget används till många festivaler och konserter och utgör en perfekt utgångspunkt för spännande strövtåg bland tapasrestauranger och kaféer. Vill du bo centralt kan du kika lite extra på Hotel Wellington, ett femstjärnigt hotell som ligger i Madrids centrum. Här får du inte missa takterrassen som är en av de största i sitt slag i världen. Ett annat tips är Westin Palace, ett femstjärnigt hotell i Madrids hjärta med gångavstånd till distriktet Centro, där det finns restauranger och golfklubbar.

Sök och boka ditt hotell i Madrid. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Madrid

Populära resmål

Andra resor till Madrid

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.