Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Málaga

Längtar du till spanska solkusten? Boka hotell i Málaga här. Málaga är en storstad med strandkänsla ända in i centrum. I centrala Málaga finns en mängd bra hotell, kika lite extra på Posada del Patio. Perfekt boende i närheten av Málaga katedral. Förutom katedralen hittar du även sevärdheter som Picassomuseet och flera härliga parker i centrum. Missa inte heller den urgamla försvarsanläggningen Alcazaba när du är i Málaga – ett landmärke och historiskt monument.

Sök och boka ditt hotell i Málaga. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Málaga

Bad och stad

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.