Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Palma de Mallorca

Planerar du solsemester på Mallorca? Här kan du boka hotell i Palma de Mallorca. Den underbara ön Mallorcas största stad är en klassiker som besökts av svenskar i årtionden. Vill du bo vackert och pittoreskt är det Gamla stan som gäller. Här finns en vacker stadskärna: gamla hus, små krokiga gator, souvenirbutiker och gallerier. Detta är hjärtat i det gamla Palma. Ett annat alternativ är Santa Catalina som brukar kallas Palmas eget Soho. Här trängs trendiga barer, kaféer och restauranger. Missa inte heller den berömda saluhallen. Låter det spännande? Kika lite extra på Stay Catalina - ett fyrstjärnigt och prisvärt lägenhetshotell.

Sök och boka ditt hotell i Palma de Mallorca. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Palma de Mallorca

Bad och stad

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.