Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Göteborg

Vill du boka hotell i Göteborg? Sök ditt boende här hos oss. Bland hotellen i centrala Göteborg utmärker sig bland annat Dorsia Hotel. Hotellet är smått unikt med inspiration från tidigt 1900-tal. Här är alla 37 rum lika vackra men samtidigt helt olika. Dorsia har dessutom ett unikt barutbud att botanisera i. Ett stenkast bort hittar du Avenyn som är stadens paradgata. Den sträcker sig från Götaplatsen till Kungsportsplatsen och utbudet av shopping, restauranger och kultur är stort. Vid Kungsportsplatsen hittar du Avalon Hotel som är feng shui-certifierat och en välkänd Göteborgsbyggnad med den spektakulära utomhuspoolen i glas som sticker ut över fasaden. Här bor du precis innanför vallgraven med smågatornas alla butiker och krogar alldeles utanför porten.

Sök och boka hotell i Göteborg. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Göteborg

Upplev Norden

Andra resor till Göteborg

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.