Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Halmstad

Vil du boka hotell i Halmstad? Sommarstaden Halmstad har mycket att erbjuda för dem som vill varva ett härligt strandliv med trevliga besök på restauranger och kaféer. Varför inte boka ett hotell som har en fantastisk havsutsikt längs den 7 kilometer långa sandstranden? Hos Resia hittar du ett brett utbud av utvalda hotell i Halmstad. Här finns både hotell i centrala Halmstad och handplockade spahotell för avkoppling.

Sök och boka ditt hotell i Halmstad. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.