Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Helsingborg

Boka hotell i Helsingborg. Här har du nära till vackra stränder och möjlighet att göra dagsutflykter till Danmark. Bo på hotell i centrala Helsingborg och njut av en gemytlig stad med många restauranger.  Hos Resia hittar du utvalda boenden med bra standard som passar alla plånböcker. Välj mellan hotell som erbjuder pool, Helsingborgs bästa hotellfrukost eller våra mest prisvärda boenden just nu. 

Sök och boka ditt hotell i Helsingborg. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.