Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Kalmar

Ska du boka hotell i Kalmar? I mysiga Kalmar kan du äta gott på trevliga restauranger, bada vid fina badplatser och besöka Kalmar slott. Här hittar du Kalmars bästa hotell som sätter guldkant på din vistelse. Kanske vill du bo centralt med utsikt över hamnen? Hos oss hittar du också trivsamma och familjära hotell en bit från stadskärnan. Har du specifika önskemål för hotellet som pool, spa eller hundvänliga boenden? Boka ditt hotell genom Resia så hjälper vi dig hela vägen.

Sök och boka ditt hotell i Kalmar. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.