Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell på Österlen

Letar du hotell på Österlen? Resia erbjuder handplockade hotell på Skånes mest natursköna slätt som inte allt för sällan jämförs med franska rivieran. Här möter vita sanddyner pittoreska byar och mängder av spektakulära vandringsleder. Österlen erbjuder något för alla och Resia har valt ut hotellen som sätter guldkant på just din vistelse. 

Sök och boka ditt hotell på Österlen. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.