Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Stockholm

Boka hotell i Stockholm? Här hittar du ett brett utbud som du kan boka direkt. Stockholm erbjuder allt du kan förvänta dig av en riktig storstad.

Boka gärna hotell i Gamla stan som har en unik karaktär, med sina smala kullerstensgränder och sina gula hus i olika nyanser. Sevärdheterna är många och det finns gott om caféer, restauranger och shopping. Främsta attraktionen är Kungliga slottet som är ett av världens största. Grand Hotell är ett femstjärnigt hotell med bästa tänkbara läge, alldeles vid vattnet mitt emot Kungliga slottet. Här kan du koppla av på spa, äta klassiskt svensk smörgåsbord eller lyxa till det på deras Guide Michelin-belönade restaurang. I området runt Stureplan finns några av Sveriges mest kända krogar. Östermalm förknippas med exklusiva bostadskvarter men området har också flest nattklubbar i hela Stockholm. Här finns shopping av både internationella och exklusiva skandinaviska varumärken.

Sök och boka hotell i Stockholm. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka flyg till Stockholm

Andra populära städer i Sverige

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.