Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Sundsvall

Letar du efter de bästa hotellen i Sundsvall? Hos Resia hittar du utvalda hotell för alla plånböcker. Upptäck den ståtliga Stenstan med sina vackra byggnader. Ett av Sundsvalls mest kända hotell är det anrika hotellet Elite Hotel Knaust som är känt för sin vackra trappa och magnifika spegelsal. I Sundsvall finns också många moderna hotell som passar både par och barnfamiljer. Oavsett om du letar efter ett billigt boende eller kanske ett spahotell så hittar du dem här.

Sök och boka ditt hotell i Sundsvall. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.