Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Thailand

Letar du bra hotell i Thailand? Hos Resia hittar du ett brett utbud av hotell i landets populäraste destinationer: Bangkok, Phuket, Krabi och Chiang Mai. Väljer du annat resmål kan du hitta bra hotell även på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotellstandarden varierar mellan olika orter och städer, men prisnivån är lägre än i Sverige. I Thailand förväntas du ge dricks på all service med 10-15 procent på priset.

Sök och boka ditt hotell i Thailand. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Thailand

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.