Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Bangkok

Boka hotell i Bangkok här! Vi erbjuder ett brett utbud av boende för alla plånböcker. Bangkok är en myllrande storstad med massor av hotell – allt från lyx till budgetalternativ. På trivsamma Rambuttri road ligger flera bra hotell. Här finns också många prisvärda restauranger och barer. Ett stenkast därifrån hittar du den livliga gatan Khao San Road där det finns många hotell i olika prisklasser. Boende vid Bangkoks flodstrand är också ett populärt alternativ. Det lyxiga femstjärniga hotellet Mandarin Oriental ligger vid floden Chao Phraya i centrala Bangkok. Hotellet är mycket vackert inrett och har rum med utsikt över floden. Prisnivån på hotell i Bangkok är lägre än i Sverige och standarden kan variera stort. I Thailand förväntas du ge dricks på all service med 10-15 procent på priset.

Sök och boka hotell i Bangkok. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Bangkok

Upplev Asien

Andra resmål i Thailand

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.