Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Krabi

Planerar du resa till Thailand? Här kan du söka och boka hotell i Krabi. Krabiprovinsen ligger cirka 90 mil söder om Bangkok och lockar soldyrkare och snorklare med härliga vita stränder och varmt vatten. Vill du bo på en fin resort alldeles vid stranden ska du kika lite extra på Hotel Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort. Här får du bra service och på området finns allt du behöver. Letar du boende i en liten trevlig badort bör du kolla upp Ao Nang. Stränderna utanför orten bjuder på kristallklart vatten och en spännande skärgård. Hotellstandarden i Krabi varierar mellan olika orter, men prisnivån är lägre än i Sverige. I Thailand förväntas du ge dricks på all service med 10-15 procent på priset.

Sök och boka ditt hotell i Krabi. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Krabi

Upplev Thailand

Andra resmål i Thailand

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.