Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Phuket

Letar du boende i Thailand? Hos oss kan du söka, jämföra och boka hotell i Phuket. Ön Phuket, som också är en egen provins, är en av de absolut populäraste platserna att besöka i Thailand. Här finns ett brett utbud av bra boenden att välja bland. Vill du bo bland mycket folk är Patong Beach passande. Detta är en av Phukets största nöjesmetropoler och den mest kända badorten på hela ön. Vill du ha det lite lugnare passar Karon Beach bra. Här finns långa stränder, bra matställen och lugn miljö. En annan fin plats är Kata Beach, här hittar du en av de största stränderna inbäddad i vacker natur. Kolla in Avista Phuket Resort and Spa, ett modernt fyrstjärnigt hotell i lugn och naturskön omgivning på en sluttning ner mot stranden.

Sök och boka ditt hotell i Phuket. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Phuket

Upplev Thailand

Andra resmål i Thailand

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.