Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Prag

Planerar du en resa till Tjeckien? Här hittar du ett brett utbud och kan boka hotell i Prag. Tjeckiens huvudstad är en mycket charmig stad. Gamla stan - Stare Mesto - är Prags hjärta och ett bra ställe att bo på. Stadsdelen bjuder på små vindlade gator och färgglada hus. Härifrån är det gångavstånd till nästan alla sevärdheter, som Karlsbron och den judiska begravningsplatsen. Gillar du hotell med det där lilla extra ska du inte missa det femstjärniga Art Deco Imperial Hotel i centrala Prag. Hotellet har en fantastisk inredning med mycket mosaik och handmålat kakel. Gästerna har också tillgång till ett spa. Att det dessutom ligger nära många sevärdheter och restauranger tar inte ner betyget. Hotell i Prag är billigare än i Sverige och standarden är något lägre. När du checkar ut så runda av notan uppåt. På restauranger och efter taxiresor förväntas du ge tio procent i dricks.

Sök och boka hotell i Prag. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Prag

Populära resmål

Andra resor till Prag

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.