Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Istanbul

Planerar du att boka hotell i Istanbul? Hos oss kan du söka i ett brett utbud av hotell i alla prisklasser. Istanbul är en mångmiljonstad mitt på gränsen mellan Europa och Asien. Staden är ett fyrverkeri av kultur, mat och shopping. Istanbul är stort och det finns enormt mycket att se. Bra boende hittar du i Taksim-området som är Istanbuls centrum och härifrån utgår också många busslinjer. I stadsdelen Beyoglu finns butiker, gallerior och mysiga kvartersrestauranger. Letar du efter ett modernt och trevligt hotell kan du kika lite extra på The Peak Hotel. Hotellet ligger i ett centralt läge nära shopping och har en trevlig restaurang värd att prova. Dricks ingår alltid i priset när du checkar ut i Turkiet men lämna gärna lite extra. 

Sök och boka ditt hotell i Istanbul. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Istanbul

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.