Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Berlin

Ska du boka hotell i Berlin? Hos Resia kan du söka, jämföra och boka hotell direkt. Tysklands huvudstad är full med sevärdheter och ett levande kulturliv. Här finns flera bra områden att bo i. I forna Östberlin hittar du stadsdelen Mitte. Detta är en av Berlins mest trendiga och ungdomliga stadsdelar. Här råder ett myller av restauranger, barer och shopping. Gillar du shopping kan du även söka dig till Kurfurstendamm som är västra Berlins mest kända affärsgata. Där ligger också Kempinski Hotel Adlon. Ett femstjärnigt hotell med närhet till många sevärdheter, som monumentet över Berlinmuren, Television Tower, Brandenburger Tor och Pergamonmuséet.

Sök och boka ditt hotell i Berlin. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Berlin

Populära resmål

Andra resor till Berlin

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.