Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Ungern

Planerar du att besöka Ungern? Här bokar du enkelt hotell i Ungern och landets absolut populäraste resmål Budapest. Väljer du något annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Standarden på ungerska hotell är något lägre jämfört med Sverige men det är också billigare. Bra att veta är att du förväntas lämna 10-15 procent i dricks på slutpriset på all service i landet.

Sök och boka hotell i Ungern. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Ungern

Populära resmål

Andra resor till Ungern

Andra resmål i Ungern

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.