Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Budapest

Tänker du boka hotell i Budapest? Vi erbjuder ett brett utbud av hotell i alla prisklasser. Vad sägs om femstjärniga Corinthia Grand Hotel eller Hotel Gellert som öppnades 1918 och går i vacker jugendstil. Den berömda spaanläggningen Gellért Spa ligger i anslutning till hotellet. Där kan du bada i termalbad, basta och unna dig skönhetsbehandlingar. Budapest delas i två delar av floden Donau, östra sidan heter Pest och västra Buda. Det är i Pest du helst ska bo. Här finns flest sevärdheter, mest shopping, restauranger och barer. Standarden på ungerska hotell är något lägre jämfört med Sverige men de är också billigare. Bra att veta är att du förväntas lämna 10-15 procent i dricks på slutpriset på all service i landet.

Sök och boka hotell i Budapest. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Budapest

Populära resmål

Andra resor till Budapest

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.