Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i USA

På jakt efter hotell i USA? Här bokar du hotell i de populäraste städerna New York, Los Angeles, San Fransisco och Miami. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotellstandarden i USA är hög och är fullt jämförbar med den svenska. Priserna varierar i olika delar av detta stora land. I världsmetropoler som New York får du räkna med att betala ganska mycket för hotell medan det kan vara betydligt billigare i till exempel Los Angeles. Du förväntas ge minst 15 procent i dricks för servicetjänster.

Sök och boka hotell i USA. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Storstadsfavoriter

Sol och glamour

Fantastiska Florida

Andra resor till USA

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.