Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Boston

Behöver du boka hotell i Boston? Då har du kommit rätt – här kan du enkelt söka, jämföra och boka boende. Om du vill bo centralt kan du kika lite extra på Ames Boston Hotel. Hotellet har mycket bra standard och ger en stark ”känna-sig-hemma-feeling”. Härifrån kan du utforska stadens sevärdheter. North End är det ursprungliga Boston, där de första bosättarna slog sig ner på 1630-talet. Kvarteren är fulla av sevärdheter och bra restauranger – inte minst italienska. Haymarket är en stor utomhusmarknad där dofterna från marknadsstånden blandas i folkvimlet och utbudet av frukt och andra färska råvaror är överväldigande. Också det världskända universitetet Harvard är ett trevligt utflyktsmål nära stadens centrum.

Sök och boka ditt hotell i Boston. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Boston

Upplev USA

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.