Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Chicago

Här bokar du hotell i Chicago. Sök och jämför olika boenden i vårt breda utbud. För när du besöker USA:s tredje största stad har ett stort antal bra hotell att välja bland. Kolla gärna in The Gwen – ett lyxigt fyrstjärnigt hotell som ligger nära sevärdheter som Magnificent Mile och Water Tower. Eller femstjärniga hotellet Trump, en skyskrapa som ligger centralt vid Chicago Riverwalk där du kan uppleva en magisk solnedgång. Ett måste i Chicago är annars North Michigan Avenue. I detta populära och livliga område hittar du fantastisk shopping och ett stort utbud av restauranger.

Sök och boka ditt hotell i Chicago. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Chicago

Upplev USA

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.