Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Fort Lauderdale

Planerar du att resa till Miami? Här kan du boka hotell i Fort Lauderdale. Sök och jämför enkelt i vårt breda utbud av boenden. Fort Lauderdale kallas ibland Floridas Venedig – vilket skvallrar om att staden mer eller mindre ligger på vattnet. Helt sant är det förstås inte men havet och stränderna är aldrig långt borta när du besöker staden. Ett fint område att bo i är intill marinan. Här kan du kika lite extra på Bahia Mar Fort Lauderdale Beach. Ett trestjärnigt hotell precis vid vattnet och marinan.

Sök och boka ditt hotell i Fort Lauderdale. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Fort Lauderdale

Fantastiska Florida

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.