Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Los Angeles

Sugen på att utforska Kalifornien? Här kan du boka hotell i Los Angeles. Vi erbjuder många fina boenden i till exempel Beverly Hills. Eller vad sägs om SLS Hotel, ett modernt femstjärnigt lyxhotell? Här finns en takterrass med pool, gourmetrestaurang och spa. Bra läge med endast 15 minuter bilresa till Hollywood och gångavstånd till det stora shoppingcentret Beverly Center. Beverly Hills har exklusiv shopping och i kändistäta Hollywood - Los Angeles mest kända område - hittar du Hollywood Boulevard och den berömda Hollywoodskylten. Men Los Angeles är mer än shopping – bad till exempel. I bohemiska området Venice Beach hittar du förutom den fina strandpromenaden även juicebarer, trevliga kaféer och designbutiker. Besök också Santa Monica Beach som är en kritvit och vacker strand att njuta av.

Sök och boka ditt hotell i Los Angeles. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Los Angeles

Sol och glamour

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.