Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Miami

Längtar du efter sol, bad och storstadspuls? Boka hotell i Miami hos oss. Town Square är ett utmärkt område för boende. Här finns ett flertal bra gallerier och fina parker. Nära till shoppingcentret Bayside Marketplace och den kända konsert- och sportarenan American Airlines Arena. Här hittar du också fin utsikt mot kryssningsfartygen som avlöper hamnen.  Är du sugen på det där lilla extra kan du spana in Mandarin Oriental Miami. Ett sofistikerat femstjärnigt hotell som ligger på ön Brickell Key med utsikt över staden. Här finns allt du kan önska dig – restaurang, spa och en privat strand. Centrala Miami ligger 5 min bort med bil.

Sök och boka ditt hotell i Miami. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Miami

Fantastiska Florida

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.